And the winner is…

…Sinisa «Schumacher» Lecic!

Marielle «Motor» Fjell møtte sin overmann i gårsdagens oppgjør. «Schumi» var i toppform og hadde beste rundetid på 29.966! Tania «Tempo» Sereno forbedret tiden med nesten 4 sekunder fra heat 1 til 2, og endte på en klar 3. plass. Gratulerer!

Felix «Full-fart» Vidal, som så ut til å være på søndagstur i første heat, innså alvoret i situasjonen og tråkket kraftig på gasspedalen i andre heat. Velfortjent 4. plass! Også de andre startende forbedret tidene sine med mellom 3 og 13 sekunder fra første til andre heat, så det er ingen tvil om at adrenalinen kicket inn 🙂 

«Schumi» gikk også av med sammenlagtseieren, med en gjenomsnittlig rundetid på 30.580 mot «Motor»s 30.964. Hennes bestetid fra forrige runde på 29.946 er imidlertid fortsatt den raskeste hittil, og det ser dermed ut til å være duket for en thriller av en oppfølger i neste runde…

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s