Oppsal Park i Byggeindustrien

Oppsal Park er et stilrent punkthus, der de to nederste etasjene utgjør en sokkel i tre. Fasadevalget preges av stående panel, Steniplater og aluminiumsprofiler med opalfarget glass i balkonger. De to gavlveggene har gjennomfarget hvit tegl.

– Teglen forholder seg til flere av lavblokkene rundt, som har noe av det samme uttrykket, sier Felix Vidal. Nettopp fordi det er et punkthus ønsket vi å markere inngangspartiet mer enn man pleier i tilsvarende blokker. Her går panelet opp til tredje etasje, og fem søyler ut mot Haakon Tveters vei bærer bygget og gir det et innbydende inngangsparti. Jeg må spesielt få nevne arkitekt Siniša Lecic hos oss, som har lagt ned mye arbeid i å få til et så godt resultat som Oppsal Park har blitt, sier Vidal.

   

Foto: Trond Joelson

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s