Ein skulle bu på Skullerud

Tredje byggetrinn av prosjektet Skullerud Torg er nettopp lagt ut for salg, og leilighetene går unna. Prosjektet ligger rett ved marka, og samtidig er sentrum ikke lengre borte enn en kort tur med t-bane eller buss. Tre boligblokker med skrå former danner et skjermet gårdsrom. Felles takterrasse, og dagligvarebutikk i underetasjen. Fasadene er en mosaikk av metallplater i kjølige gråblå farger.

Hjemmeside for Skullerud Torg

Vi har flere prosjekter under arbeid på Skullerud, og har stor tro på dette området for fremtiden. I Johan Scharffenbergs vei 91-93 ligger et planforslag ute til offentlig ettersyn og for Olaf Helsets vei 5 er det innsendt et planinitiativ. Se opp for gode boliger i tiden som kommer!

Utklipp fra Oslo Syd:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s