Konows gate 83

På en «umulig» tomt under Ekebergåsen ligger tre bygningslameller i en vifteform over en tverrgående og tilbaketrukket sokkel i tre etasjer. Taket av denne basen danner et uteområde i fjerde etasje for alle beboerne. Utearealet har punktbelysning rettet oppover langs fjellskrenten og skal på sikt få klatreplanter som vil danne en grønn vegg. Fra dette planet, og fra de fleste leilighetene, har man god utsikt over byen.
Prosjektet er publisert i Byggeindustrien.

K83_9K83_6K83_8K83_7K83_4K83_2K83_3K83_5K83_1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s