Lørenskog sentrum

Lørenskog kommune vokser, og det planlegges for en mer urban struktur i området rundt togstasjonen, og området mellom Metro og Triaden senter forbundet av Skårersletta. Det er ønske om å innføre en mer urban struktur i Lørenskog, med fortetting nær sentrum som forsterker aksen langs Skårersletta med noe utadrettet næringsvirksomhet og karrébebyggelse mot gata. På Skårersletta har vi startet planarbeid for “Kvartalet”, et planområde midt mellom Triaden og Metro senter og med kort vei til togstasjonen. Området er i dag til dels bebygd med eneboliger, en parkeringsplass og til dels består tomta av ubebygd areal. Man ønsker en langsiktig transformasjon til gode, urbane bomiljø, nær arbeidsplasser, fritidsaktiviteter og kollektivtransport. Det foreslås et høyt punkthus som markeringsbygg ved krysset på Skårersletta, og for øvrig en blandet boligbebyggelse med mulighet for etablering av omsorgsboliger.

Under vises en foreløpig illustrasjon av punkthuset.  

Image  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s