Skullerud Torg III

Det bygges mer på Skullerud, nå er det Skullerud Torg trinn 3 som begynner å ta form. Prosjektet inneholder 78 leiligheter fordelt på 3 lameller rundt et felles oppholdsareal som åpner seg mot syd. Det skal etableres butikk i underetasjen. Fasadene skal hovedsakelig bekles med aluminiumsplater med varierende profilbredder i lyse, gråblå nyanser og noe trepanel. Tomta har ligget brakk i flere år, og ny boligbebyggelse her vil gi et områdeløft for det nye stasjonsområdet på Skullerud.

SKT3_2SKT3_1

SKT3_3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s