Det er på Skullerud byen skal vokse

Skullerud med sin beliggenhet rett ved T-banen og Marka, har stort potensiale for å utvikles til et godt boområde, der tidligere næringseiendommer og store parkeringsplasser kan fortettes med boliger og grønne uteområder.

Nå er Skullerud Torg I&II ferdig, og trinn 3 er under oppføring. Vi jobber i tillegg med planarbeid for både Johan Scharffenbergs vei 91-93 og Olaf Helsets vei 5, henholdsvis tidligere kontor/lager og parkeringsplass. Det legges opp til flerfunksjonell bruk med boliger, kontorer og barnehage på Johan Scarffenbergs vei 91-93, mens Olaf Helsets vei 5 planlegges som et rent boligprosjekt.

JS 91-93 19112012
Johan Scharffenbergs vei 91-93
nærbilde
Olaf Helsets vei 5

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s