Trær i Langes gate

Fotomontasje_Langes_gt

Øverst i Langes gate, rett ovenfor Gjenbrukshuset i Pilestredet Park, ligger «byens bredeste fortau». Trolig en liten arbeidsulykke da transformasjonen av det gamle Rikshospitalet skulle avsluttes. Denne delen av Langes gate har framstått som naken og grå, i motsetning til frodige Pilestredet Park. Treplantingsprosjektet som startet i 2008, kunne fortone seg som en smal sak – men veien fram til godkjenning og realisering har vært lang og kronglete. Etter hvert kom både Plan- og bygningsetaten og Samferdselsetaten (Bymiljøetaten) på gli. Arkitekt Øistein Mangset har loset saken gjennom byråkratiet, og arkitekt Tore Lange (Ballparken brl./Pileparken boligsameie) har skaffet finansiering. Pilestredet Park Økodrift og OBOS har bidratt økonomisk, og de tre bytrærne er kommet på plass våren 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s