Grøntanlegg på taket

Takterrasser gjør bruk av arealer som tidligere var forbeholdt tekniske anlegg og heisoppbygg. Bruken av takterrasser kommer som følge av økende boligtetthet og behovet for utearealer med høy kvalitet blir stadig viktigere. Med solskjerming, soneinndeling, mulighet for vegetasjon og møblering tilfører takterrassene verdifulle kvaliteter til boområdet. Større takflater kan også inneholde mindre lekeområder for barn.

Under er det bilder fra takterrassen på Skullerud Torg 3. Treverket vil gråne naturlig, klatreplanter vil gjøre skjermveggene grønne og pergolaene gir skygge på solfylte dager.

P1030119-små P1030116-små P1030107-små

2 kommentarer Legg til din

  1. Espen sier:

    Ser veldig flott ut! Hvordan blir det med takterrasene i St. Halvards gate 20? Foreløpig bilder (http://finncdn.no/mmo/2013/9/vertical-2/03/5/437/696/15_1024502201_xl.jpg) tilsier at treverk, solskjerming og vegetasjon hadde vært flotte tilskudd for økt trivsel.

    1. Helt enig, det hadde vært flott med pergola og plantekasser her også. Tekniske anlegg som du ser på bildet skal kles med treverk og vil fungere som sittebenker. Øvrig møblering av takterrassen er opp til beboerne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s