Alternativ studentbolig

På Virserums Konsthall i Småland står det utstilt en prototype på studentbolig. Studentboligen er på knappe 10 m2, men rommer allikevel kjøkken, bad, arbeidsplass og soverom. Prosjektet er et samarbeid mellom trevareforhandleren Martinsons og utbyggerfirmaet AF Bostäder, og er utviklet sammen med studenter ved Universitetet i Lund. I 2014 skal 22 slike studentboliger bygges og tas i bruk av studenter. Les mer om studentboligene her.

Studentboliger av denne typen egner seg best i mer landlige omgivelser med litt mer plass enn akkurat midt i Oslo-gryta; den mobile enheten har til og med mulighet for egen hage. Finnes det noen unntak fra TEK10 som gjør at vi kanskje ser slike studentboliger rundt omkring i Norge også?

© Bertil Hertzberg
© Bertil Hertzberg
© Bertil Hertzberg
© Bertil Hertzberg
© Bertil Hertzberg
© Bertil Hertzberg
© Bertil Hertzberg
© Bertil Hertzberg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s