SErie#1: Memory Lane

I skjærgården utenfor Kragerø er den lille øya Lille Kirkeholmen, et populært sommersted for eierne av de 60 fritidsboligene som stod ferdig i 2002. Kirkeholmen ble brukt som en fabrikkøy fram til midten av 1900- tallet, noe som virker veldig fjernt i dag nå som øya fremstår som et lite sommerparadis.

Hovedgrepet som ble valgt for utformingen av området var at husene ble organisert rundt en kanal, slik at alle boligene har direkte tilgang til sjøen med båtplass foran huset. Hustypene er inspirert av gamle sjøboder og sørlandsarkitektur, med karakteristiske utkraginger og fargevalg.

Kirkeholmen01_041 (640x480) Kirkeholmen02_067 (640x480) Kirkeholmen02_077 (640x480) Kirkeholmen02_080 (640x480)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s