Lullaby Factory

Som del av renoveringen av Great Ormond Street Hospital for Children i London har arkitektkontoret Studioweave laget en Lullaby Factory. I gårdsrommet mellom bygningene er det svært trangt og nabofasaden er preget av et kobbel av utenpåliggende rør. Heller enn å forsøke å rydde opp og bygge inn rørinstallasjonene med konsekvenser for lysinnslippet i den trange bakgården, er det eksisterende fremhevet og blitt en del av et fantasilandskap hvor nabobygget til sykehuset er en fabrikk som lager sanger. Nabobygget er planlagt revet om en 15 års tid, men frem til det skjer skal Lullaby Factory tilby de unge pasientene en trøstende sang når de skulle trenge det. Les mer om prosjektet her.

Foto: Studioweave
Illustrasjon: Studioweave
Foto: Studioweave
Foto: Studioweave
Foto: Studioweave
Foto: Studioweave

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s