SErie#1: Memory Lane

Parkhuset stod ferdig i 2006 og er del av boligområdet Pilestredet park som fikk Statens byggeskikkpris i 2007. Rikshospitalet flyttet til nytt bygg i 2000, og den tidligere sykehustomta ble transformert til et grønt boområde midt i Oslo sentrum med 1400 boliger og enkelte næringslokaler. I tillegg til miljøoppfølgingsprogrammet (MOP) for hele området, har Parkhuset gjenbrukt en rekke materialer fra det revne Rikshospitalet som søyler, trappetrinn og sokkel i granitt, lamper, og veggmosaikk. Les mer om prosjektet på hjemmesiden vår.

Parkhuset 017 (640x480)

Parkhuset 013 (640x480)

20080526_Parkhuset_0034 (640x427)

Parkhuset 020 (640x480)

Parkhuset 022 (640x480)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s