Fiske krabber på Sørenga?

Som del av Fjordbyen, er noen deler av Sørenga ferdig innflyttet og noen deler under bygging. Vi jobber nå for fullt med tegnearbeid, for Felix Arkitekter er valgt til å gjennomføre trinn 5 for entreprenøren Veidekke og utbyggeren Sørenga Utvikling.

Utstikkeren ble i sin tid bygget lengst mulig ut i havnebassenget for å gjøre det lett for store skip å legge til, noe som er et godt utgangspunkt også for boliger når det gjelder den ettertraktede kontakten med vannet. Trinn 5 ligger helt ytterst og inneholder ca 60 boliger, næringslokaler, utearealer og offentlige rom. Arbeidet vårt består i detaljprosjektering og gjennomføring frem til ferdigstillelse, mens det er Jarmund/Vigsnæs as som står for hovedgrepet.

Ill.: EVE Images
Ill.: EVE Images

Én kommentar Legg til din

 1. Tania Sereno sier:

  ☺ bRA

  Fra: FelixARKitekter [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Sendt: 27. januar 2014 12:49
  Til: Tania Sereno
  Emne: [Nytt innlegg] Fiske krabber på Sørenga?

  Felix Arkitekter AS posted: «Som del av Fjordbyen, er noen deler av Sørenga ferdig innflyttet og noen deler under bygging. Vi jobber nå for fullt med tegnearbeid, for Felix Arkitekter er valgt til å gjennomføre trinn 5 for entreprenøren Veidekke og utbyggeren Sørenga Utvikling. Ut»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s