Less is more

Prefabrikerte moduler blir stadig mer og mer aktuelt, og kanskje særlig for studentboliger der kravet til lave kostnader er vesentlig. Moduler produseres på fabrikk, og perioden med byggeplass reduseres. Micro compact homes, m-ch, er resultatet av et forskningsprosjekt av Prof. Richard Horden og studenter fra Technical University Munich og Tokyo Institute of Technology. Microhuset er en modul som kan plasseres på 1 dag, og vips så har du en fiks ferdig studentbolig, pendlerbolig eller gjestehus.

Bilder fra m-ch.

thumb[2] interiør_m-ch
i hagen_m-ch

Én kommentar Legg til din

 1. Tania Sereno sier:

  LIKER!

  Fra: FelixARKitekter [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Sendt: 11. februar 2014 14:58
  Til: Tania Sereno
  Emne: [Nytt innlegg] Less is more

  Felix Arkitekter AS posted: «Prefabrikerte moduler blir stadig mer og mer aktuelt, og kanskje særlig for studentboliger der kravet til lave kostnader er vesentlig. Moduler produseres på fabrikk, og perioden med byggeplass reduseres. Micro compact homes, m-ch, er resultatet av et fors»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s