Studentboliger på Sandaker

På Sandaker er det perfekt beliggenhet for studenter med gangavstand til BI i Nydalen og en kort T-banetur til Blinderen. For Studentsamskipnaden i Oslo planlegges ombygging av kontorbygg til nye studenthybler i Sandakerveien 99, og Felix Arkitekter har utarbeidet planforslaget som er til politisk behandling. Forprosjektet til rammesøknaden er også så vidt igang. Fra et litt slitent kontorbygg til hus for ca 200 studenter, er prosjektet et godt eksempel på byomforming, der nye behov møtes gjennom omprogrammering og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse.
sanda 2-12052014-S800Illustrasjon: Felix Arkitekter AS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s