Betongoverflater

Byggutengrenser og BETONGstudio har tatt initiativet til en veiledning for arkitekter og rådgivende ingeniører for å sikre bedre kvalitet og forutsigbarhet på synlige betongoverflater. Bruk av eksponert betong som arkitektonisk virkemiddel er stadig mer aktuelt, men sluttresultatet blir kanskje ikke alltid helt slik man forventet seg det. Det er stor usikkerhet omkring hvordan man skal beskrive den betongoverflaten man ønsker seg, og det er derfor utarbeidet en anvisning som gir hjelp til utformingen av beskrivelsestekstene.

Du kan laste ned anvisningene her.
Betongoverflater

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s