Reguleringsplan vedtatt

Det blir studentboliger i Sandakerveien 99!

Reguleringsplanen gir rom for 111 studentboliger ved at eksisterende kontorbygg ombygges og påbygges 2 etasjer. Plan- og bygningsetaten fremmet et alternativ 2 med en etasje mindre, færre hybler og flere parkeringsplasser.

Byutviklingskomiteens innstilling var som forslagsstillers alternativ 1 med ett tillegg: Takterrassen skal opparbeides med 20 % grønt og vende mot Sandakerveien. FrP holdt et innlegg mot forslaget til bestemmelsen om grønt tak, hvor det ble argumentert med at plantene vil føre til mindre plass til studenter som vil drikke øl på takterrassen. Oslo bystyre vedtok reguleringsplanen i går, så nå blir studentboligene snart en realitet – med planter på taket.

På bildet under er kontorbygget som skal bygges om til studentboliger.

20120117-1005-Foto-Sandakerveien_99-0162M (1024x683)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s