Praktisk læring med mening

Studenter ved AHO er nå i Chile for å designe og bygge et nærmiljøsenter i byen Pumanque. Byen ble rammet av jordskjelv i 2010, noe som førte til at 80 % av bygningene ble ødelagt. 20 studenter og 4 lærere jobber med å bygge opp et senter som kan bli et møtested for innbyggerne, hvor de kan lære ulike typer håndverk som kan spe på inntekten. Studentprosjektet ved AHO, Scarcity and Creativity Studio, samarbeider med Chile a Soñar “….a non-profit organization that encourages the development of creativity as a tool for social change in poor areas of our country.”

Følg byggeprosessen her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s