SErie#1: Memory Lane

Rett ved Oppsal Senter ble dette punkthuset ferdigstilt i 2011. Punkthuset forholder seg til omkringliggende bebyggelse i typologi og størrelse, med en mer moderne utforming og materialbruk. De to nederste etasjene er kledd i tre, mens de neste seks er i hvit tegl. Heis- og trappehus har samme trekledning som sokkelen, og sammen med horisontaldelingen med balkonger i opalglass brytes vertikaliteten opp. Oppsal Park har et generøst inngangsparti med sitteplasser og beplantning, foruten flere uteplasser rundt bygget. Oppsal Park Oppsal Park Oppsal Park

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s