Årskavalkade 2014, del 3

I 2014 har vi i tillegg til konkurranser og reguleringsplaner holdt på med byggesaker, som for eksempel nye studentboliger i Sandakerveien 99 og leiligheter på Sørenga.

Sørenga er et nytt boområde i Bjørvika, og er sikkert kjent for de fleste. Bebyggelsesplanen legger føringer for blant annet bruk av en spesiell type tegl i fasaden, og det skal legges til rette for en rekke publikumsfunksjoner i området. Byggetrinn 5 er tegnet av Jarmund/Vigsnæs AS. Vi har kommet inn i gjennomføringsfasen som ansvarlig søker og med ansvar for arkitekturprosjektering. Prosjektet rommer 59 leiligheter, samt lokaler for restauranter og lignende mot den planlagte sentralparken og havnepromenaden.

Sørenga_hoved_2015-01
 Ill.: Sørenga Utvikling

Det ble i april 2014 vedtatt reguleringsplan for Sandakerveien 99, og siden da har vi jobbet videre med byggesaken for SiO. Rammetillatelse er gitt for ombygging av det tidligere kontorbygget til 166 studentboliger. Studentboligene forventes ferdige til innflytting høstsemesteret 2016.

sanda 1-12052014-S600
 Ill.: Felix Arkitekter AS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s