SErie#1: Memory Lane

På Skillebekk i Oslo ble det ferdigstilt 52 leiligheter i 2006. Prosjektet Skillebekken er utviklet i samarbeid med Husbanken, med livsløpsstandard og felles garasjeanlegg i underetasjen med direkte tilgang via heis/trapp. Konstruksjon av prefabrikerte betongelementer og hulldekker tillot stor fleksibilitet, både i fordeling av leiligheter og i utformingen av fasader.

Skillebekk_082007 017 (1280x960)

Utearealene er varierte, både med mer opparbeidede leke- og oppholdsarealer nær boligene og mer naturlige lekearealer i «100-meters skogen». Det går en bekk over tomta som er åpnet opp med vannspeil, det er gangstier lang bekkeløpet og gangbroer.

L01-01 Layout1 (1)

Utomhusplanen er utarbeidet av Multiconsult / 13.3 Landskapsark.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s