BÆREKRAFTIG ARKITEKTUR

den

Gratulasjoner til Osloarkitekten Julio E. Pérez Díaz (GAIA Arkitekter) med utgivelsen av sin nye bok: «Jungel av mat i byen».

Epilog:

«Et dypt dykk i det som kunne og kanskje burde være arkitekturen for mennesket og jordkloden. Julio foreslår en annen oppfatning av arkitektur knyttet til naturen, til produksjon av mat og med spesiell respekt for planeten; han tilbyr en reflekterende og kritisk oppfatning av økologi, økonomi, forbruk, basert på prinsippene om permakultur.

Arkitektur for livet: industriell sivilisasjon, grønne byer, byer for generasjoner, den nye urbane kulturen, jordbruk/arkitektur. Små urbane hager: jungler, modeller å kopiere, det grunnleggende for økologi, naturen og dens lover, frø, gulv, vann, sol og kjærligheten til livet.

Han viser grunnleggende teknikker som er enkle og gjennomførbare for å lage en jungel av mat mitt i byen; utforming, holdningen til utformingen, prinsippene i permakultur og eksempler på utførte modeller. Et verktøy for å skape en liten naturlig urban hage; alt fra forberedelse av jordsmonnet og kompostering til dam og hønsegård.»

Boken kan kjøpes gjennom Ecohabitar, Amazon og Agapea.

selvasdecomida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s