Behov for flere boliger

I Akershus bygges det stadig flere boliger og stadig er det for få, skal vi tro Boligprodusentenes forening. Når prisene i Oslo skyter i været, er det mange som flytter i pendleravstand for å ha råd til litt mer plass, noe som igjen gir økt press på boligmarkedet i kommunene rundt Oslo. I Nittedal skriver avisa Varingen om at eneboligenes tid er over, og i Lørenskog skal det bygges nesten 600 boliger i året frem til 2026 i følge kommunens planstrategi. Også her skal hovedvekten av nye boliger som bygges være leiligheter.

I Lørenskog er det satt i gang planarbeid for et større område, der det planlegges over 200 leiligheter, barnehager og butikker. Arealet som skal omreguleres er en del av sentralområdet i Lørenskog, hvor det skal fortettes og legges til rette for en fremtidig bymessig utvikling. Vi er glade for å kunne bidra til at det bygges flere gode boområder!

Les om prosjektet Skårersletta i Lørenskog på våre nettsider.

Sett mot vest, opp Tverrveien

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s