HOTELL CAMPING

den

Dersom du ennå ikke har bestilt eller planlagt noe til påskeferien, eller tenker på ta en weekendtur i mai, er jo Berlin et utmerket alternativ. Her er det et helt hav av ting å se og gjøre. Berlin har også mange spesielle alternativer til overnatting. Et eksempel er Hutten Palast Caravan Hotel. Her finner man en veldig alternativ måte å innrede på. Du  får den sosiale opplevelsen av å være på camping, uten å skulle bekymre deg om været.

Viss man skulle være så heldig å ha et stort tomt rom som trenger å bli delt litt opp, så er dette jo til god inspirasjon. En campingvogn ville nok vært svært utfordrende å få opp trappen eller inn døren, men man for eksempel bygget et lite lekehus til barne inne.

 

25hours Hotel bikini Berlin er også et fint eksempel på kreativ innredning, som er litt campingaktig. Her får man ligge å slenge seg i hengekøyer både på rommet og i resepsjonen! Og bedre enn det, så er det utsikt over hele Zoologischer Garten fra mange av rommene og fra frokostsalen, som også er et lite innredning-mesterverk.

 

 

Berlin har i det hele tatt mye å by på! Så sett det på listen over byer å besøke, eller byer å besøke igjen om du allerede har vært på besøk. Her er nok mange plasser som ikke enda er utforsket.

 

Kilder:

stupiddope.com

www.travelplusstyle.com

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s