GOD MANDAG!

den

Endelig er sommerferien over slik at man slipper å sove til formiddag og skylle ned alle måltid med is! Vi er ihvertfall superklare til høsten og spent på framtidige oppgaver, men først…Vertikal transport!

Elena Larriba designet #Vycle som sitt avsluttende prosjekt ved Royal College of Art. Oppfinnelsen er en genial og lite plasskrevende heis som man sykler opp og nedover. Designet ligner fremsiden av en sykkel og er tenkt som alternativ transportering på siden av bygninger, kraner eller i stillas. Dette kunne også vært en effektiv og underholdende måte å detoxe is-øll fra post-ferie, and I want one!

Sjekk filmen under.

 

Kilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s