ARKITEKTUR, DESIGN, DANS OG MUSIKK

den
  • Regissør og koreograf: Holly Blakey
  • Arkitekt: Oliver Hill
  • Musikk: Gwilym Gold
  • Skuespiller: Camille Rowe

 

Mange former for kunst kan kombineres og på den måten fremheve hverandre på en unik og fantastisk måte. Dette er et utrolig flott eksempel på nettopp det. Musikken komplimenterer stemningen i arkitekturen, belysningen og bevegelsen. Naturen gjemmer denne hemmelige og mystiske verden, og omringer den med en vegg av trær, som virker isolerende, men samtidig befriende.

Filmen er produsert av den britiske Koreograf og regissør Holly Blakey, i samarbeid med auksjonshuset Christies. Her følger man fransk-amerikansk skuespiller Camille Rowe i det hun går gjennom hallene i Cherry Hill, en engelsk herregård designet i 1935 av arkitekt Oliver Hill, en tidlig  utgave av arkitektens modernistiske arkitektur. Det hele er til slutt polert og tilsatt lyden av britisk elektronisk solist Gwilym Gold.

 

Blakey forteller om prosjektet:

«Camille’s føtter utforsker hvert hjørne av huset som hun aldri har sett noe av det før. Hun ser for seg venner, elskere og karakterer bade henne og danse med henne. Det er en klar tristhet, men også forhåpentligvis noe litt magisk og lekent på samme tid. «

«Plasseringen gav så mye omfang og årsak for fortelling. Dette store hjemmet ligger stille og ut av veien, med en ensomhet jeg virkelig ønsket å dyrke; den følelsen av å ha alt men ingenting. «

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s