KULTURNATT

den

Det er viktig å ha noe å se frem til hele året, og nå som sommerferien er overstått for de fleste er det på tide å fylle opp kalenderen med nye ting å glede seg til fremover!

visitoslo.com finner du en stor variasjon om events du kan delta i. En av tingene som skjer fremover nå er blant annet kunsthåndverksmarkedet i basarhallene -Kirkeristen. Markedet åpner torsdag 17. august fra kl. 11-19 til og med lørdag den 19 aug. hvor de holder åpent til kl17:00.

 

Fredag 15. september åpner Hele byen til #Kulturnatt. Her kan du kan lage din egen løype, over hele Oslo via nettsiden. Programmet slippes 25. august og vil være sortert etter sjangerne musikk, kunst, historie, dans, teater, film, kulturutveksling, bygg, litteratur og utforsk. Det er ulike åpningstider hos alle, men det tidligste arrangementet starter 11.00 og det seneste stenger kl. 03.00. Noe av det beste med kulturnatt er at man ikke trenger noen billett det er bare å møte opp hvis ikke annet er spesifisert i teksten og det er gratis inngang alle steder. Her blir det synliggjort hvor mye bra kulturaktivitet det er i Oslo. Det er en mulighet for Oslo-folk å bli bedre kjent med byen sin,  og for tilreisende til å bli kjent med hovedstaden. Oslo kulturnatt arrangeres av Kulturetaten, Oslo kommune i samarbeid med byens kulturliv, institusjoner, organisasjoner, kunstnere, artister og næringsliv.

 

 

Kilder:

  • Visitoslo.com
  • Oslokulturnatt.no


 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s