3D-KUNST

YOU GON GET GOT!

got_kingslanding-0-1280-0-1024

Om du ikke enda er en av de som sitter å venter spent hver uke når det kommer nye episoder av HBOs – «Game of Thrones», så er det i hvert fall verdt å sjekke ut introen.

I introen beveger man seg gjennom et landskap på et tredimensjonalt kart. Dersom man ikke ser nøye etter ser dette nærmest ut som en ekte modell bygget i tre. Utviklingen av introen har vært et samarbeid mellom 3D modellerings eksperter, creative director Angus wall, og bøkenes forfatter George R. R. Martin.

Før de satte sammen den ferdige animasjonen, laget de enkelt modeller av hver bygning utifra skisser som viste hvordan hver scene skulle se ut.

Her forteller Wall for eksempel at designet faktisk er veldig inspirert av Leonardo Da Vinchi. Men dette kan man fornemme både i Skissene og i den ferdige animasjonen. Se skisser under.

got_eyerie3got_eyerie1

Her forteller skaperne litt om Prosessen, inspirasjonen og produksjonen av den flotte Tv-serieintroen.

For hver sesong, og som historien utvikler seg og nye byer kommer i spill, utvikler også introen seg å legger til nye slott og landsbyer.  Under ser du den nyeste versjonen, og flere av de flotte skissene som var fasit.

 

got_castleblack1got_dothrak1

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s