THE COOL HUNTER

den

Til de som liker alt som inngår i arkitektur, interiør, design, mote og liker å holde seg oppdatert, trenger inspirasjon til dekor, reisetips eller bare trenger et daglig visuelt påfyll av det. Bloggen «The Cool Hunter» har det du leter etter. Her er det lett å navigere rundt i det du måtte være i humør til. Under to kategorier journal og shop finner du mange spennende underkategorier, blant andre: Arkitektur, kunst, design, reiser og livsstil. Under kategorien shop, får du mulighet til å kjøpe mange av de spesielle produktene de viser i bloggen. Her finner du: art, accessories, beauty, homewares og gifts…Og SALG!

Det finnes mange gode hjemmesider med disse kategoriene, men ofte er det lagt fokus på en av kategoriene, og det er det som er fint med Cool hunter. Disse temaene er jo veldig ofte noen som har samme målgruppe, og noe vi oppsøker når vi reiser, derfor er det så flott at det også er satt opp som en reiseguide! Ikke minst viser mange blogger bilder av flotte leiligheter og innovativ dekor, uten noen som helst henvisning til hvor man kan kjøpe tilsvarende produkt. Derfor er konseptet med å slå nettsiden sammen med en webshop er simpelthen genial! Hvorfor har man ikke sett dette flere plasser?

under ser du noen bilder fra forskjellige innlegg på cool hunter.

 

Holiday residence in Tuscany, Italy

tuscany

 

Experimentarium – Hellerup, Denmark

STAIRS3

 

Zhongshuge Book Store, Chengdu, China

bookstore6BOOKSTORE

 

Atlas Bar, Parkview Square, Singapore

Atlas

 

Her finner du andre blogger under samme kategori:

 

Kilder:

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s