STUDIETUR!

Gamla-Stan
Photo credit : handluggageonly.co.uk

I dag reiser hele kontoret på studietur fra #Oslo til #Stockholm! Og vi gleder oss veldig mye. En viktig del av vårt yrke er nemlig inspirasjon. Det trenger man påfyll av hver dag. Man får selvfølgelig inspirasjon overalt, også der man går hver dag, legger man stadig merke til nye ting og detaljer. Om det er i byen eller i naturen. Naturen kan inspirere både med farger og former. Det fins mange fine eksempel det.

I et yrke av pasjon er inspirasjon også noe det fleste oppsøker bevisst eller kanskje ubevisst, om det er på reiser eller timesvis med surfing på arkitekturblogger, instagram, byggrelaterte tv-programmer og serier. Uten å innrømme eller vite hvor mange timer det faktisk er snakk om.

Man kan ikke finne opp hjulet på nytt hver gang, og god arkitektur er subjektivt. Den beste måten å vokse på er å lære av det som har blitt gjort. Se nærmere på hvorfor noen ting fungerer og andre ikke fungerer i sin kontekst, urban eller suburban. Da oppfattingen av dette også er subjektiv og hver enkelt bidrar med sin unike blanding av inntrykk og observasjoner, blir vi til sammen en velsmurt maskin av både ideer og kunnskap. Under ser du hvor vi tenker og fylle på med inspirasjon i Stockholm.

Stockholm_Program_Page_02Stockholm_Program_Page_04Stockholm_Program_Page_05Stockholm_Program_Page_06Stockholm_Program_Page_07Stockholm_Program_Page_09Stockholm_Program_Page_10Stockholm_Program_Page_11

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s