WORK IN PROGRESS

BITERUDHAGEN

Ramme_2017-03-17

BYGGEPLASS

Biterudhagen er godt på vei til ferdigstillelse. Vi hart vært på befaring og følger nøye med på fremdrift og dokumenter selvølgelig med stor iver. Under ser du noen bilder av hvordan det står til på byggeplassen pro tempore.

 

 

PROSJEKTET

Som består av 32 rekkehus, 4 eneboliger i kjede og 6 leiligheter var med det samme veldig populært og hver bolig ble revet bort på kort tid. Garasjeanlegg legges under bakkenivå, men kjedehusene ligger på øverste rekke og har individuelle carporter mellom boligene med innkjøring på baksiden, slik får man et trygt og bilfritt bomiljø. Gangveier sikrer også god forbindelse mellom gamle og nye boligområder. Under ser du visualiseringer av ferdigstilt prosjekt.

 

2 kommentarer Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s