HEDRENDE OMTALE

den

View this post on Instagram

Youngskvartalet som var en av tre finalister til statens pris for byggkvalitet endte til slutt med hedrende omtale! Etter at @fabel_arkitekter var designansvarlig frem til gitt rammetillatelse, tok Felix Arkitekter over i utførelsen og arbeidet hardt i flere år sammen med @veidekke for å få et resultat som har blitt så fint som det har blitt, og som vi er svært stolte av! Vi vil benytte anledningen til å takke @veidekke for tilliten og gratulere @mdharkitekter som også fikk hedrende omtale for sitt prosjekt Moholt 50l50, og @lundslaattoarkitekter med seieren til Ulstein Arena, og ikke minst et fooole fint prosjekt som man ville sagt i Ulsteinvik! #youngskvartalet #statensprisforbyggkvalitet #industrienergi #veidekke #honorablemention #arkitektur #norskarkitektur #oslo #visitnorway #visitoslo #copperbuilding #modernarchitecture #urbanarchitecture

A post shared by Felix Arkitekter (@felix_arkitekter) on

2 kommentarer Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s