GOOGLE STREET VIEW

Det er gøy å kunne besøke tidligere projekt inn imellom. Til referanse eller for eksempel til en oppdatering på instagram. Men det er jo ikke så ofte man får tid til å gå rundt i byen og ta bilder. Når dette blir gjort, er det som oftes på fritiden hvor en av oss tilfeldig kommer forbi et av våre eller andres inspirerende prosjekter på veien. resten av tiden er Google street view top! Bildene under er hentet nettopp her fra, og de er ikke så verst.

Les mer om prosjektene på våre nettsider, eller følg linken over bildene.

AMTMANN MEINICHS GATE 12

Litt farge i hverdagen, på det glade kvartal! Prosjektet ligger i en eldre kvartalsbebyggelse på Sandaker, og en forutsetning var at den nye bebyggelsen skulle integreres i eksisterende bebyggelsesstruktur

amtmann meinich gate 12
Google street view,
amtmann meinich gate 12_2
Google street view

 

BONDIHAGEN B1 – B3

Happy acident? Teglmønsteret var nok ikke tenkt på denne måten, men når murerene bestemmer seg for å ikke blande steinene, da blir det slik. Syns egentlig at det ble litt spenstig. Bebyggelsen i Bondihagen ligger i et skrånende, vestvendt terreng. Husene er gruppert omkring et felles grøntareal som er opparbeidet med sitteplasser for voksne og lekeområde for barn.

Bondihagen1
Google streew view

IVAR AASENS VEI 2

Hvite funkis hus, delt i leiligheter. Disse var ikke så lette å få en overblikk over på street view. Men Det lykkes!

Ivar Aasen vei 2
Google street view

KIELLANDS HUS

Prosjektet omfatter 6 boligetasjer med 226 leiligheter, fra ettroms til fireroms, omkring et felles skjermet gårdsrom. Den inntrukne toppetasjen gir plass til store private og felles takterrasser. Forretningssenteret har inngang fra Alexander Kiellands plass, hvor butikkene er samlet omkring et ovalt åpent rom, dels på gateplan og dels i underetasje. I tillegg rommer prosjektet en stor, overbygd bensinstasjon. Under bygget ligger en felles parkeringskjeller med over 150 bilplasser.

Bygget er i hovedsak oppført med bærende betongkonstruksjoner. Over bensinstasjonen hvor det var krav om større søylefrie områder, måtte det benyttes hulldekker med 15 m spenn.

Kiellands hus
Google street view

 

SKULLERUD TORG I-II & III

I-II

Skullerud Torg I & II er en urban bolig- og næringsutbygging rett ved Skullerud T-banestasjon. Blokk A er en ombygging/påbygging av et eksisterende kontor­bygg, og rommer boliger og næring. Blokk B og C er nybygde leilighetsbygg.

III

Prosjektet omfatter blokkbebyggelse i 4-5 etasjer pluss underetasje, med 78 leiligheter fordelt på tre bygg. Bebyggelsen er organisert i lameller med størst byggehøyde i områdets sydøstre hjørne med avtrapping mot vest og nord. I tillegg til boligene inneholder Skullerud Torg III en dagligvareforretning som ligger delvis under terreng.

Skullerud torg II 2
Google street view
Skullerud torg II 3
Google street view
Skullerud torg II
Google street view

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s