FARGER TIL OSLO!

den

REGNBUEN VED AKERSELVA

… skal gjennomgå en sårt tiltrengt oppfriskning!

Sammen med Dagny fargestudio utarbeider vi nytt fargekonsept for rehabilitering av fasadene på prosjektet Badebakken, som ble ferdigstilt i 2002. Den lange blokken var planlagt som en avslutning av lamellbebyggelsen som OBOS bygde på 60-tallet. De to mindre, tilhørende blokkene, som i tillegg til boliger huser en barnehage, skal også inngå i fornyelsen. Vi tror at spesielt barna i barnehagen vil ha stor glede av den fremtidige mer fargerike tilværelsen. Badebakkens karakteristiske fargerikdom beholdes, men den eksisterende fargepaletten fornyes med inspirasjon fra historiske fasadefarger i Oslo-området.

Dette har blitt et hjerteprosjekt for oss. Vi får et nytt møte med en gammel venn, og ikke minst muligheten til å revurdere estetiske valg som ble truffet i samarbeid med Lund & Slaatto Arkitekter for over 20 år siden. Og det er ikke ofte man får en slik sjanse!

Arbeidet med renoveringen starter i vår, og vi gleder oss minst like mye som Badebakkerene!

Fortsettelse følger…

Trykk HER for å lese mer om Badebakken.

2017_06_13_03032017_06_13_0415_felix arkitekter2017_06_13_0449IMG_3633_Felix arkitekter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s